LUCHTKUSSEN ENVELOP WIT MAIL LITE

Mail Lite-enveloppen met noppenfolie zijn geschikt voor postzendingen voor uw meest breekbare voorwerpen. Ze zijn gevoerd met een laag noppenfolie, waardoor ze uiterst licht zijn en uw zendingen beschermen tegen schokken en vocht. Risico’s die onlosmakelijk verbonden zijn met de talrijke handelingen tijdens het transport. Als u regelmatig breekbare voorwerpen of documenten verstuurt, weet u dat die soms niet intact bij de ontvanger aankomen als ze niet in een beschermende envelop zijn ingepakt. Dankzij zijn stevigheid beschermt de Mail Lite-envelop al uw producten. Met deze waterdichte en schokbestendige enveloppen garandeert u de kwaliteit van uw commerciële zendingen.

Qua afmetingen hebt u de keuze uit elf envelopformaten voor al uw zendingen, van klein naar groot. Het is daardoor niet nodig om kleine voorwerpen in te pakken in te grote enveloppen. Bespaar geld en ruimte door de afmeting te kiezen die past bij de grootte van uw zending. De verschillende Mail Lite-enveloppen en enveloppen sluiten met een rechte klep of een zelfklevende trapeziumklep, waardoor u veelt tijd bespaart.

Als u een bedrijf runt dan weet u hoe belangrijk verpakking is. Die moet sterk zijn, zo weinig mogelijk plaats innemen en zo licht mogelijk zijn. De Mail Lite-enveloppen voldoen aan al deze vereisten voor vlakke of kleine zendingen. U kunt er zelfs breekbare voorwerpen zoals een juweel, een cd of documenten in kwijt. U kunt deze enveloppen ook kiezen om kunstreproducties, kalenders, affiches en posters te versturen. Dankzij de vochtbestendigheid zijn al uw papieren beschermd.

 

AKTIE MAILITA